Me tiedämme miten yritykset kasvavat

Monilla sijoittajilla on rahaa. Meillä ja perustajaosakkaillamme on rahan lisäksi käytännön kokemusta yritysten kasvattamisesta nollasta aina yli 100M€/vuosi liikevaihtoluokkaan ja exitiin asti. Siksi olemme hyville yrittäjille paras mahdollinen kumppani yrityksen kasvun nopeuttamiseen ja kasvun esteiden poistamiseen jo ennen kuin ne muodostuvat ongelmaksi.

Tyypillisesti sijoitamme yhteen yritykseen 100-150k€ joko osakeannin kautta tai ostamalla osakkeita nykyisiltä omistajilta.

Tiimimme ja heidän taustansa:

  • Olli Kopakkala
    Perusti yhtiökumppaneidensa kanssa Ukko.fi:n, jonka liikevaihto on yli 100M€/vuodessa. Yli vuosikymmenen kokemus nettimarkkinoinnista, hakukoneoptimoinnista, sisältömarkkinoinnista ja korkean LTV:n käyttäjien hankkimisesta eri kanavista.
  • Lasse Järvinen
    On uransa aikana ollut toteuttamassa yli 100 yrityskauppaa muun muassa Accountor Groupissa ja Bonuswayssa, jonka yksi perustajista ja hallituksen puheenjohtaja hän on.
  • Lauri Sommarberg
    Perusti yhtiökumppaneidensa kanssa LVS Brokersin, joka oli viidenneksi nopeimmin kasvava fintech Financial Timesin listalla Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä vuonna 2020.